2010-04-21

Bonusdagar

Tre underbara veckor med besök av mor och far. Så mycket tid vi har fått tillsammans och så mycket roligt vi har hunnit uppleva! Vi gjorde en fantastisk resa till Sydney där Operahuset motsvarade våra högt ställda förväntning.
Operahuset i Sydney: en av världens mest fotograferade och beundrade byggnader?

Vi har haft härliga hemma dagar, gjort utflykter, ätit gott, simmat och badat och veckorna har formligen rusat iväg. Efter Sydney började nedräkningen, bara fyra dagar kvar till hemfärd och jag tyckte att allt gått så fort. Alldeles för fort! Jag skojade om att vi skulle boka om flygbiljetterna. Skulle vi lägga till två dagar, eller rent av fyra dagar?

Dagen före hemfärd stängdes flygplatserna i Europa på grund av vulkanaskan från Island. Mina föräldrars flygplan ställdes in och de blev kvar, sju dagar extra. Visst kände vi en viss osäkert och vi insåg hur små vi är på jorden. Tänk så många drabbade resenärer, inställda tjänsteresor och semestrar, missade högtider och ekonomiska bekymmer! Till skillnad från så många andra människors tragiska öden, upplevde vi, att vi fick några underbara bonusdagar. Vi fick några av de bästa tänkbara dagar tillsammans!

High Tea på Shangri La's Rose Veranda: Här njuter vi av god mat i en avkopplande miljö och avrundar med flera läckra desserter.

Inga kommentarer: